Om oss

April 2015 markerar startskottet för vår verksamhet då barndomsvännerna Daniel Jönsson och Fredrik Krettu med respektive köpte samlingslokalen Vivansborg med avsikt att utveckla och driva den vidare. Idag är verksamheten bakom Nya Vivansborg AB grundat i långsiktighet, pålitlighet och innovativt tänkande. Tack vare de engagerade nyckelpersoner som arbetar med, och inom, företaget kan vi behålla grundvärderingarna väl förankrade. Vi brinner för att dela med oss av dessa värderingar till våra hyresgäster och kunder och har som mål att behålla dessa under en lång tid.

Vi som äger och driver företaget är: 

Fredrik Kerttu

Fredrik är sedan många år tillbaka egenföretagare. Med en bakgrund som utbildningsledare, filialchef och distriktschef inom direktförsäljning har han en lång erfarenhet av ledarskap. För tillfället driver han firman Rentalux AB, som erbjuder Rut- och Rot-tjänster. Tillsammans med sin sambo äger och förvaltar han ett flertal fastigheter inom Timrå kommun.

Clariza Salazar

Med en lång erfarenhet som utbildningsledare driver Clariza för tillfället sin egen firma, Clarisma, som fokuserar på uthyrning och förvaltning av olika fastigheter i Stockholm. Hon är även ansvarig för assistentverksamheten på Mellansels Folkhögskola samt äger och förvaltar flera fastigheter inom Timrå kommun tillsammans med sin sambo.